Chirurgie Oftalmologica - Strabismul

 

Strabismul

Consta in deviatia ochilor fie catre nas(convergent) fie catre in afara(divergent).Exista si forme in care deviatia se face in sus sau in jos.

In afara unor cauze mai rare,in special la adulti(traumatisme,inflamatii,infectii virale,bacteriene,tumori,neurologice,etc),cauza principala a strabismelor o constituie viciile de refractie,si aceasta cauza actioneaza din copilarie.Hipermetropia cauzeaza de obicei strabism convergent iar miopia divergent.

Operatia are ca scop obtinerea paralelismului ochilor si are in principal rol estetic,necorectand vederea afectata a ochiului deviat. In strabismul convergent,operatia se poate efectua fie numai pe muschiul drept intern al ochiului afectat sau si la ochiul congener(recul),fie si pe muschiul drept extern(rezectie).In strabismul divergent-rezectie muschi drept intern la unul sau ambii ochi si/sau recul muschi drept extern.

Detalii despre operatii, precum si tarife gasiti in pagina de Tarife consultatii oftalmologice.

 

 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks