Noutati
Article Index
Noutati
Page 2
All Pages

Numita impropriu cataracta secundara, opacifierea capsulei posterioare (PCO) este o complicatie tardiva, relativ frecventa dupa operatia de cataracta si se manifesta prin scaderea progresiva a vederii datorita acumularii in spatele cristalinului, pe capsula posterioara,a unui material opac sau translucid.

Rezolvarea acesteia a devenit foarte simpla prin folosirea laserului yag. Interventia se numeste capsulotomie yag laser, dureaza cateva minute, este complet nedureroasa si readuce instantaneu claritatea vederii prin indepartarea acelui material opac sau translucid, cu ajutorul laserului.

De aproximativ 6 luni Clinica noastra efectueaza interventii de acest gen, datorita achizitionarii unuiĀ Laser Yag de inalta performanta.

Cu ajutorul aceluiasi laser, efectuam de asemenea interventii curative sau profilactice in glaucoamele primitive cu unghi inchis numiteĀ iridotomii yag laser. 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks