Despre operatia de cataracta

Momentul in care boala debuteaza poate fi cunoscut sub numele de bucurie de scurta durata, mai ales de momentul in care pacientul constata o imbunatatire a vederii si renunta la ochelari.

In scurt timp persoana observa ca vederea ii scade treptat si incearca fara succes schimbarea ochelarilor. Acesta este momentul in care pacientul trenuie sa se prezinte neaparat la medic.

Tehnologia de astazi este extrem de avansata fapt ce determina ca operatia de cataracta sa dureze cateva minute. Se face cu anestezie locala fara internare si este nedureroasa.

Recuperarea vederii este de cele mai multe ori spectaculoasa. Operatia cu ultrasunete cu implant de cristalin artificial foldabil este cea mai moderna metoda de tratament fiind efectuata printr-o incizie atat de mica incat nu este necesara sutura.

Tratamentul cataractei juvenile depinde de felul in care aceasta interfereaza cu dezvoltarea normala a simtului vizual.

In unele cazuri, interventia chirurgicala in randul persoanelor cu cataracta este necesara pentru o alta patologie oftalmologica asociata, precum retinopatia diabetica sau degenerescenta maculara.

De asemenea, in multe cazuri cataracta trebuie indepartata de un oftalmolog specializat in tratarea bolilor de retina si a nervului optic.

 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks