Operatie miopie - un remediu rapid, sigur
Operatie miopie
Clic aici pentru tarife operatie miopie

Operatie miopie - nonivaziv, recuperare usoara, efecte imediate, ireversibile

Cititi si despre pret operate cataracta.

Miopia este extrem de raspandita si, din pacate, nu doar in randul populatiei adulte. Aceasta nu este neaparat caracterizata printr-o tulburare sensibila a vederii ci si dureri de cap, strabism, deplasari ale  globilor oculari sau oosirea in timpul sofatului pot fi alte simptoame ale miopiei. Desi se poate rezova chirurgical (operatie miopie), multi prefera ochelarii sau lentilele de contact ca remediu. se prefera sa nu se apeleze la operatie miopie datorita factorului invaziv, care continua sa sperie.

Cititi mai multe despre  miopie, simptomele miopiei si cauzele miopiei.

Operatie miopie

Dar din nou avem de-a facecu o procedura care implica actiunea laserului, si anume a celui cu excimeri. Acesta poate corecta atat miopia (operatie miopie), cat si astigmatismul si hipermetropia. Interventia nu dureaza mai mult de15 minute in care nu veti simti niciun fel de durere. Datorita faptului ca corneea nu este decupata, perioada de recuperareva fi mult mai mica decat in cazul unei operatii clasice. Nu presupune internare, ci imediat dupa operatie miopie se poate pleca acasa. Efectele operatiei cu laser sunt imediate si ireversibile. Dupa nicio saptamana veti putea renunta definitiv la ochelari sau lentile de contact.

Clinica de oftalmologie Oculus Med realizeaza operatie miopie avand un personal inalt specializat si echipamente de varf.

Conditii pentru operatie miopie:
- control medical prealabil (operatie miopie)
- varsta de peste 20 de ani (operatie miopie)
- miopia de peste -2 si sub -8 (operatie miopie)
- operatie miopie nu se recomanda in miopia progresiva
- ultimii 2 ani cu miopie stabila (operatie miopie)
-patologie corneana care sa permita operatie miopie
- operatie miopie

operatie miopie

Tehnica Lasik este una dintre cele mai raspandite tehnici de chirurgie refractiva a corneei si se face prin realizarea unui volet corneean regulat. De asemenea se va face si o ablatie in patul stromal cu un laser cu argon si fluoride. Aceasta interventie este indicata pentru mipiile mici, mari si medii.

Daca ati lase opratia LASIK chirurgul urmeaza sa va evalueze vederea cu ajutorul unor teste asemanatoare cu cele care au fost utilizate pentru a prescire ochelari de vedere sau lentile de contact. Acesta va folosi aceste informatii pentru a determina cum sa va modeleze corneea pentru a corecta vederea si care directioneaza fasciculul de raze laser cu ajutorul caruia va realiza aceasta remodelare. De asemenea se vor utiliza si instrumente avansate de scanare pentru a crea si o harta personalizata a ochilor pentru a obtine rezultate precise si sigure.

Inainte de a incepe operatia vi se vor administra o serie de picaturi cu anestezic in fiecare ochi iar operatia va fi nedureroasa. In cel mai rau caz veti simti o usoara presiune.

Odata ce se administreaza picaturile si ochii va sunt amortiti vi se va cere sa va intindeti pe o masa sub laser. Pe timpul intregii proceduri vi se va cere sa priviti o mica luminita care clipeste deasupra dumneavoastra. Nu va faceti griji daca ochii se misca putin. Laserele moderne folosest o tehnologie sofisticata de urmarire a ochiului in asa fel incat sa tina foarte bine pasul cu acesta.

Chirurgul va incepe corectia cu laser pentru vedere prin plierea unui strat subtire de cornee, pentru a putea fi expus si modelat mai usor. In continuare chirurgul va aplica impulsuri de energie laser mici si rapide pentru a va remodela cu atentie corneea si pentru a va aduce ochiul la o forma apropiata de cea ideala pentru focalizarea corecta a luminii.

Odata ce ochii au fot remodelati medicul va reamplasa corneea la loc unde va actiona ca un bandaj natural fara sa fie nevoie de suturi.

Cele mai multe persoane vor observa imediat daca au o vedere mai clara si uneori acest lucru va fi posibil in momentele de dupa operatie cand se descopera ca ochii pot sa focalizeze deja mult mai precis. Alte persoane pot sa experimenteze si mici efecte secundare inclusiv umezirea ochilor sau o senzatie de iritatie si un usor discofort. Aceste simptome vor trece de obicei dupa cateva zile.

Utilizati picaturile pentru ochi pe care vi le prescrie medicul pentru a preveni infectiile si pentru a reduce inflamatia sau iritatia. Folositi picaturi pentru ochi in special in timpul somnului pentru a putea preveni iritatiile.

 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks