Cabinet Stomatologic

Oricine isi doreste un zambet alb si placut trebuie sa cunoasca si sa respecte regulile care contribuie la un zambet atractiv.

Respectand aceste reguli obtinem o gura cu un aspect si cu un miros placut, ceea ce presupune dinti curati, gingii de culoare roz, fara dureri sau sangerari, la periaj sau in timp ce folosim atat dentara. Pentru mai multe informatii va invitam pe Cabinetstomatologic.eu.

Detartrajul este manopera prin care se indeparteaza tartrul. Acesta este un depozit organic si menral care se depune pe dinti, in psecial in zona gingiilor si nu poate fi indepartat prin periaj. Este necesara vizita la stomatolog pentru indepartarea tartrului iar clinica noastra ofera servicii foarte bune.

Coroanele dentare sau puntile care se fixeaza definitiv pe dinti sau pe implanturi ncesita in primul rand extractia nervului din dintele pe care se aplica. Pentru mai multe informatii legate de aplicarea coroanelor dentare vizitati cabinetstomatologic.eu.

Pentru a imbunatati sau corecta aspectul dintilor se recomanda fatetele dentare ceramice din portelan. Acestea sunt un invelis care se aplica pe suprafata vizibila a dintelui si sunt o metoda pefecta de a obtine modificari considerabile ale zambetului. Pentru o mai buna informare si pentru a vedea oferta completa de servicii clik aici.

Ortodontia este ramura medicinei dentare care se ocupa cu afectiuni percum dinti strambi, dislocati sau care au crescut unii peste altii, mai exact cu incadrarea dintilor pe bazele osoase. Pe langa factorul estetic dintii care nu se fla la locul lor po avea numeroase efecte negative deoarece presiunea se poate pune pe dinti pe care in mod normal nu avea ce sa caute sau pot ramane dinti care necesita sa fie supusi unei anumite presiuni, in inactivitate. Pentru a afla maimulte despreĀ aparatele ortodontice va invitam lanoi pe site.

Implanturile dentare se prezinta sub forma unor suruburi care se utilizeaza pentru a inlocui radacina dintelui natural. Plasarea implantului se face dupa extractie iar agresivitata interventiei este similara cu cea a extractiei. Pentru ca din ce in ce mai multe persoane au nevoie de servicii de implant dentar, venim in intampinarea clientului cu o oferta completa de servicii.

 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks