Dr Cox

Coloristica danturii este foarte importanta iar atunci cand nu este cum ar trebui sa fie ne putem afla intr-o situatie neplacuta. Cu totii ne dorim sa avem dintii cat mai albi si mia frumosi pentru a avea acel zambet de invidiat. Pentru a putea zambi mereu cu incredere va recomandam sa vizitati site-ul cabinetului nostru Drcox.ro.

Endodontia este ramura stmatologiei care se ocupa cu tratamentul canalului radicular cunoscut, in termeni populari endodontia se ocupa cu omorarea nervului. Endodontia este specialitatea medicinei dentare care se ocupa cu afectiunile din interiorul dintelui. Pulpa dintelui este protejata de elementele nocive prin intermediul celor trei straturi care o inconjoara. In cazul in care unul dintre aceste straturi este afectat pana la nivel de perforare microbii din saliva pot infecta pulpa dentara si pot genera dureri semnificative. Mai multe informatii puteti gasi aici.

Estetica dentara face referire la un tratament care are ca rezultat cosmetizarea dintilor si obtinerea unui zambet stralucitor. Estetica dentara nu este o ramura a stomatologiei ci aduna mai multe tehnici si proceduri din diverse alte ramuri, cu scopul de a imbunatati aspectul dintilor. Pentru a va face o idee despre elementele ce alcatuiesc estetica dentara va invitam pe site-ul nostru.

Fatetele dentare sunt lucrari care au ca principal scop acoperirea partii exterioare a dintelui. Sunt confectionate din ceramica si cel mai important rol il au in estetica dentara. Fatetele dentare sunt realizate prin tehnici de stratificare complexa iar pregatirea, amprentarea si cimentarea fatetelor dentare sunt proceduri sofisticate. Informatii complete cu privire fatetele dentare puteti gasi pe DrCox.ro.

O problema dentara indiferent cat de mica ar fi, daca nu este tratata corespunzator poate genera probleme grave pentr organism. Implantul dentar este destinat persoanelor carora le lipsesc unul sau maiĀ  multi dinti. Este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte ce lipseste. Totul despre preturi si practici legate de implant dentar gasiti la noi pe site.

Paradontoza reprezinta o degenerare a paradontiului, tesut prin care dintii se fixeaza in osul maxilarelor, iar gingiile se retrag ducand la caderea dintilor. Parodontoza poate fi cauzata de tartru, igiena bucala deficitara, fumat, cafea, carii sau alcool. Pentru a afla mai multe despre cauzele si tratamentul aprodontozei, clik aici.

 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks