Deespre cataracta

Acest lucru are loc deoarece in acest stadiu incetosarea nu este accentuata deci vederea nu este afectata grav si in unele cazuri cataracta nu se agraveaza, dar de obicei vederea devine din ce in ce mai slaba odata cu trecerea timpului.

Citit mai multe despre cataracta.

De cele mai multe ori, ambii ochi sunt afectati, dar unul dintre ei este intr-o stare mai grava decat celalalt. Acest tip de afectiune se formeaza treptat, pe parcursul a mai multor ani, formele timpurii fiind adesea neobservabile.

De-a lungul timpului persoanele cu un singur ochi afectata de cataracta ajung sa dezvolte aceasta afectiune si la ochiul sanatos. In majoritatea cazurilor cataracta nu este dureroasa, nu cauzeaza lacrimare excesiva, mancarime sau roseata la nivelul ochiului.

Contrar parerilor generale cataracta nu este o pelicula asemanatoare pieloo care acopera letila sau ochiul. este o schimbare graduala in structura cristalinului care face ca vederea sa fie din ca in ce mai incetosata.

 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks